Este este un preparat savuros, creat special
pentru cântăreaţa de operă Nellie Melba.
Ingrediente
300 gr. zmeură
10 ml suc de lămâie
zahăr pudră
3 piersici coapte
200 gr. îngheţată de vanilie
Ingrediente
300 gr. zmeură
10 ml suc de lămâie
zahăr pudră
3 piersici coapte
200 gr. îngheţată de vanilie
Mod de preparare
Într-un bol, amestecă bine zmeura până obţii un piure. Adaugă sucul de lămâie peste piureul de zmeură şi amestecă. Adaugă şi puţin zahăr pudră.
În alt bol, acoperă piersicile cu apă clocotită. Decojeste-le şi taie-le în feliuţe.
În pahare de îngheţată, adaugă 2 - 3 cupe de îngheţată de vanilie. Adaugă felii de piersică şi toarnă şi piurerul dulce de zmeură. Pudrează cu zahăr.
No comments:
Post a Comment