Nov 1, 2012

Drojdia de bere, cel mai complex amestec de vitamine

Te ajută atât la detoxifierea şi revigorarea organismului cât şi la vindecarea a numeroase boli. Este metodă de tratament eficientă.
Drojdia de bere are o combinaţie perfectă de substanţe nutritive rare, care sunt asimilate foarte uşor de organism. Drojdia de bere este o sursă importantă de glucide şi oligoelemente necesare sănătăţii. În conţinutul ei sunt incluse proteine uşor digerabile, toţi acizii aminaţi indispensabili vieţii, o cantitate ridicată de gluten, săruri minerale esenţiale, oligoelemente şi o multitudine de vitamine, printre care grupul complet de vitamine B.  Nu are multe calorii şi nu conţine grăsimi, sodiu sau carbohidraţi. Este alcatuită din 16 aminoacizi, 14 minerale şi 17 vitamine.


Complexul vitaminic B
B1 - eficientă în combaterea tulburărilor digestive, cardiace, pentru tratarea depresiilor şi a oboselii
B2 - combate eczemele şi îmbătrânirea părului
B3 - echilibrează sistemul nervos
B5 - măreşte rezistenţa la infecţii şi este un remediu antistres
B7 - elimină colesterolul şi previne căderea părului
B8 - reglează metabolismul, proteinele şi grăsimile din organism
B9 - contribuie la menţinerea echilibrului hormonal şi are efect antianemic
B12 - măreşte puterea de concentrare şi menţine echilibrul hormonal
B15 - este un remediu împotriva îmbătrânirii şi ajută la dezintoxicarea ficatului

Drojdia este recomandată în foarte multe afecţiuni neurologice, neuromusculare, intestinale, în calmarea stărilor nervoase cauzate de alcoolism, reglează nivelul colesterolului, aduce la valori normale tensiunea şi favorizează activitatea miocardului. Totodată, este un remediu excelent pentru sportivi, cărora le măreşte rezistenţa la oboseală, uşurează procesul de eliminare a toxinelor şi protejează ficatul.



Se ia la fiecare masă (1-2 linguri), amestecată cu legume sau în supă.
În cazul copiilor, drojdia este foarte importantă pentru stimularea proceselor de creştere şi pentru o dezvoltare armonioasă. Doza pentru copiii între 4-8 ani este de o treime din cea pentru adulţi, iar pentru cei de 8-14 ani, o jumătate.

Te poate ajuta să slăbeşti, dacă între mese consumi 2-3 linguriţe de drojdie de bere uscată dizolvată în apă.

Sunt încă atâtea de spus despre drojdia de bere... Şi toate numai de bine! Sfatul meu este să mergeţi la plafar şi să vă cumpăraţi această minune.

No comments:

Post a Comment